Rýže s hráškem

30. may 2013 at 19:27 | Chloe |  Recipes
delicious, fired rice, food, japan, lomo



Suroviny:

0,25 l rýže, 1 balíček zmraženého hrášku - jestli máte tak samozřejmě čerstvého :) , půlka cibule, zelená petrželka, sůl, 0,5 l vody

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži a hrášek, osolíme a zalijeme vodou. Bez míchání vaříme pod pokličkou na mírném ohni až do úplného vyváření vody.
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Megan Megan | Web | 30. may 2013 at 19:35 | React

Jídelníčky si nepíšeš? :-(

2 Tess Tess | Web | 30. may 2013 at 19:38 | React

mmm zajímalo by mě kolik to má kcal.. :) vypadá to dobře!

3 Zoey* Zoey* | Web | 30. may 2013 at 19:42 | React

jednoduché, ale určitě hroozně dobré :*

4 Tess Tess | Web | 30. may 2013 at 19:47 | React

to asi jo.. je čas rozvíjet kuchařské umění!

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement