Rajčata s vejcem a tuňákem

30. may 2013 at 19:22 | Chloe |  Recipes
basil, bread, bruschetta, caprese, caprese salad, diet



Suroviny:
500 g rajčat, 200 g tuňáka (čerstvý-pečeme,konzervovaný neupravujeme), 3 vejce vařená natvrdo, šťávu z poloviny citronu, pepř, zelenou petrželku, 1 lžíce olivového oleje,sůl
Postup:
Maso čerstvého tuňáka osolíme, upečeme a vychladlé rozdělíme na kousky.(když máme tunáka v konzervě tak nijak neupravujeme) Rajčata a vejce rozkrájíme na plátky, vše vložíme do mísy a polijeme olejem, v němž jsme rozmíchali sůl, pepř, citrónovou šťávu a sekanou petrželku. Podáváme i jako samostatné jídlo s černým pečivem nebo samotné
 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement